Onze unieke locatie!

Geniet in de prachtige natuur van het Nationaal Dwingelderveld!

Locatie

Het festivalterrein ligt verscholen in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe op de grens van open veld en bos. Het epicentrum van het festivalterrein is Taribush Kamp de Marke.

Over het hele terrein bouwen we ‘werelden’. Geniet van een optreden in ons rustige bostheater of van een gezellig dansoptreden op de weide. Op onze festivals kun je dus van ‘wereld’ naar ‘wereld’ wandelen om op deze plekken te genieten van muziek – cultuur – eten/drinken.

 

Simpele Routebeschrijving

Het blijkt dat sommige bezoekers lopen te zoeken om op het festival te komen. Maar het is zo simpel!

Zorg dat je naar Lheebroek rijd en volg daar de borden ‘Taribush Festival’ of ‘Taribush Kamp de Marke’. Je kunt je auto neerzetten op de parkeerplaats, het weiland van een boer uit het dorp!

Parkeren

Uiteindelijk kom je uit op een weiland in ’the middle of nowhere’. Zet daar je auto neer en wandel naar het festivalterrein. Vanaf de parkeerplaats volg je de aangegeven route naar Kamp de Marke. Je volgt een mooie route door het Nationaal Park Dwingelderveld. De wandeling duurt circa 10 minuutjes. Kom je met de fiets vanaf de entree aan de Lheebroekerzandweg, loop je direct het festivalterrein op. Het is niet toegestaan om je auto daar te parkeren. Zet je auto uitsluitend neer op de parkeerplaats voor bezoekers aan de weg ‘het Schietveld’.

Kom op de fiets

We hebben bij beide entreelocaties een fietsenparkeerplek. Kom je uit de omgeving of zit je op de camping, kom dan gezellig op de fiets.  Zet je fiets neer aan de Lheebroekerzandweg. Je bent dan dichtbij het festivalterrein. Zit je op de camping neem dan je eigen fiets mee of huur er een bij Reiber Rijwielen te Dwingeloo.

Met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer dan is het een uitdaging op op het festival te komen. Vertrek op tijd en geniet van een prachtige wandeling van anderhalf uur of huur een fiets op station Beilen. En wie weet kun je iemand vinden met wie je mee kunt rijden.