Routebeschrijving

Locatie

Het festivalterrein ligt verscholen in Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe op de grens van open veld en bos. Het epicentrum van het festivalterrein is Taribush Kamp de Marke.

Kom op de fiets

We hebben bij beide entreelocaties een fietsenparkeerplek. Kom je uit de omgeving of zit je op de camping, kom dan gezellig op de fiets.  Zet je fiets neer aan de Lheebroekerzandweg. Je bent dan dichtbij het festivalterrein. Zit je op de camping neem dan je eigen fiets mee of huur er een bij Reiber Rijwielen te Dwingeloo.

Simpele Routebeschrijving

Het blijkt dat sommige bezoekers lopen te zoeken om op het festival te komen. Maar het is zo simpel!

Pak op de A28 afrit 29 bij Spier en volg de borden Taribush Kuna Festival! Je kunt je auto neerzetten op de parkeerplaats, het weiland van een boer uit het dorp! Kom je vanuit Dwingeloo, rijd dan richting Het Schietveld en volg de borden. Kom je vanuit Beilen via De Mussels, rijd dan langs camping Meistershof en volg de borden naar Taribush Kuna Festival.

Parkeren

Uiteindelijk kom je uit op een weiland in ‘the middle of nowhere’. Zet daar je auto neer en wandel naar het festivalterrein. Vanaf de parkeerplaats volg je de aangegeven route naar de entree-kassa. Je volgt een mooie route door het Nationaal Park Dwingelderveld. De wandeling duurt circa 10 minuutjes. Kom je met de fiets vanaf de entree aan de Lheebroekerzandweg, loop je direct het festivalterrein op. Het is niet toegestaan om je auto daar te parkeren. Zet je auto uitsluitend neer op de parkeerplaats voor bezoekers aan de weg ‘het Schietveld’.

Met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer dan is het een uitdaging op op het festival te komen. Vertrek op tijd en geniet van een prachtige wandeling van anderhalf uur of huur een fiets op station Beilen. En wie weet kun je iemand vinden met wie je mee kunt rijden.

Auto: uit richting Assen – Groningen

Zorg dat je weet hoe je naar Lheebroek moet rijden! Dan borden Taribush aanhouden. Je moet naar Lheebroek tussen Beilen en Dwingeloo toe rijden. Daar kun je de borden ‘Taribush Kamp de Marke’ aanhouden. En op het einde ‘Parkeren Taribush Kuna Festival’.

Verlaat de A28 bij Beilen, afrit 30. Vanaf deze afrit is het 5 minuten rijden naar Lheebroek. Vanaf Afrit 29 bij Spier staat het festival al aangegeven, dus je kan ook kiezen voor die afrit. De parkeerplaats voor auto’s vind je aan de weg ‘t Schietveld.

Auto: uit richting Hoogeveen – Zwolle, en het midden en zuiden van Nederland

Verlaat de A28 bij Spier, afrit 29 en volg de borden ‘Taribush Kuna Festival’. De route gaat eerst door Nationaal Park het Dwingelderveld. Een paar honderd meter nadat je weer uit het Nationaal Park bent sla je een klein weggetje rechtsaf, deze straat heet ‘t Schietveld. Na verloop van tijd zie je aan de rechterkant de parkeer weide van het festival.