Muzikanten, theatermakers, kunstenaars, foodtrucks &

vrijwilligers Taribush festivals maken we samen!

“Samen creëren zijn we het festival”

Taribush festivals organiseren we SAMEN! We zijn dankbaar dat telkens weer zoveel enthousiaste & vrolijke vrijwilligers en artiesten mee doen. Samen bouwen we er een mooi feestje van. De opzet van het festival is dat iedereen een leuke dag of weekend heeft, artiesten, vrijwilligers en bezoekers.

Momenteel zijn we op zoek naar artiesten voor het Taribush Lente Wandelfestival. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder. Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (max 4 x per jaar) en dan komt er vanzelf een keer een bericht voorbij.

Artiesten gezocht voor Taribush Wintertijd festival 26 oktober

Op 26 oktober 2024 organiseren we het Taribush Wintertijd Festival. Hiervoor zijn we op zoek naar leuke enthousiaste mensen en gezelschappen die het fijn vinden om creatief, actief of culinair bij te dragen aan een fijne dag in de natuur.

We zoeken nog een leuke afsluitende band die perfect past in het natuurlijke decor, waarbij we dansend de dag kunnen afsluiten, ook zijn we nog op zoek naar straattheater en een aantal natuur gerelateerde workshops. Lijkt het je wat vul dan het aanmeldformulier in.

Aanmelden!

Taribush Festival

Taribush Festival is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief of educatief of vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

De Taribush Festivals zijn mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van de Taribush Festivals zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als vrijwilliger & artiest?

  • Toegang tot het festival.
  • Gratis eten en drinken tijdens je verblijf bij Taribush.
  • Gratis overnachting als je je tentje of camper meeneemt, soms is er ook nog wel een bed over.
  • Voor artiesten hebben we ook nog een reiskostenvergoeding.