Artiesten en vrijwilligers gezocht

Muzikanten, theatermakers, foodtrucks &

vrijwilligers gezocht voor Kleintje KUNA 12 & 13 Augustus!

Taribush Kleintje KUNA

Op 12 & 13 Augustus 2023 organiseren we …. ons ‘Kleintje KUNA FESTIVAL!’ Een festival met live muziek, theater, workshops, acts in de natuur, lekker eten en drinken. In Nationaal park Dwingelderveld en op en rondom Taribush Kamp de Marke.

Doe je ook mee?

We hebben de hele dag live muziek en theater in het bos. In de avond maken we er een feestje van. Lijkt het je leuk om mee te doen als artiest aan deze dag? Meld je dan aan! We regelen eten en drinken, reiskosten en onkostenvergoeding en je kunt blijven overnachten op het kampement.

Taribush Festival

Taribush Festival is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief of educatief of vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

De Taribush Festivals zijn mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van de Taribush Festivals zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als vrijwilliger & artiest?

  • Toegang tot het festival.
  • Gratis eten en drinken tijdens je verblijf bij Taribush.
  • Gratis overnachting als je je tentje of camper meeneemt, soms is er ook nog wel een bed over.