De organisatie

Achtergrond

Stichting Taribush Festivals organiseert leuke evenementen in de natuur voor Jan en alleman. De drijvende krachten achter de stichting zijn Marthijn en Harrie, die sinds begin 2000 al tientallen festivals hebben georganiseerd. De festivals zijn bedoeld voor een breed publiek.

Normaal gesproken verdienen de heren hun boterham met het bedrijf Taribush Uitjes, dat compleet verzorgde groepsuitjes in de natuur regelt. Die feestjes zijn altijd voor besloten groepen. Bij de festivals is dat net even anders, daar kan iedereen die er zin in heeft een dagje natuur en gezelligheid opsnuiven.

De festivals zijn een plek waar mensen hun passie met een groter publiek kunnen delen. Zo zijn er vaak bandjes en theateracts. Maar het belangrijkste van ons Festival is dat iedereen komt omdat ze onderdeel willen zijn van gezelligheid en de fijne sfeer: “Taribush dat zijn we met elkaar”.

Vrijwilligers en artiesten

Tijdens de festivals wordt altijd gewerkt met een team van enthousiaste vrijwilligers, maar ook de muzikanten en theatergezelschappen treden vooral op omdat ze het leuk vinden om hun passie met een groter publiek te delen. Lijkt het je ook leuk om onderdeel te zijn van een volgend evenement? Dan horen we dat graag. Neem gerust een kijkje bij de Artiesteningang