Taribush Lente Wandelfestival

zondag 27 maart 2022

Feest op Taribsh Kamp de Marke

Vanaf de vroege morgen zit de sfeer erin!

Op Kamp De Marke zit de sfeer er al vanaf 9:00 uur goed in. Bij aankomst krijgt elke deelnemer een kopje koffie, thee of een ander drankje met een plakje cake.

Vrij drinken gedurende het hele festival!!

Al het drinken dat je op Kamp de Marke nuttigt tijdens het wandelfestival zit bij de prijs inbegrepen (ook naderhand een wijntje of een biertje).

Soepje, broodje of pannenkoek

Vanaf 12:30 uur, als de eerste hongerige wandelaars terugkeren, zijn er ook een aantal eettentjes op het terrein aanwezig, zo kun je kiezen uit een heerlijk broodje hamburger, een pizzapunt of pannenkoek. Maar je kunt ook een lekker ijsje kopen. Dit jaar helaas geen Lentewandelsoep. De kinderen kunnen zich vermaken met het bakken van hun eigen broodje boven een houtvuurtje.

Het feest op De Marke is helemaal compleet dankzij zes fantastische artiesten die wij voor jullie in petto hebben. Zij zullen heerlijke live muziek spelen.

Live muziek en theater

Theater

Ook dit jaar zal het theatergezelschap  Dirk is Dood entertainment  weer aanwezig op het Wandelfestival van Taribush. Zij zullen het oergevoel bij iedereen naar boven roepen. Misschien wordt het festival nog opgeluisterd met extra theateracts.

Live muziek

Gedurende de hele middag is er op Taribush Kamp de Marke live muziek. Er zijn 2 podia: “Leuk & Gezellig” en “de Buffel”, op deze podia spelen afwisselend artiesten. De artiesten worden later nog toegevoegd aan de website.

Tijden en Prijzen

09:00 – 12:00 uur – 25 km
09:00 – 13:00 uur – 18 km
09:00 – 14:00 uur – 10 km
10:30 – 15:00 uur – Avonturentocht
12:00 – 15:00 uur – Kindertocht

Vooraf inschrijven

Je moet vooraf een ticket kopen via de website, met name voor de Avonturentocht, want daarbij kan de inschrijving vol raken. Alle tochten zijn inclusief vrij drinken voor en naderhand. 

Voorverkoop

Volwassenen: 10,00 euro per persoon (inclusief drinken*)
Kinderen van 3 t/m 12: 5 euro per kind (inclusief drinken en broodje bakken)

*Bij ontvangst en terugkomst kun je heerlijk je eigen drankje pakken, ook een biertje of wijntje. Doe of je thuis bent is het motto van Taribush ! Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Tickets