Taribush Lente Wandel Festival

Datum komt in de toekomst

 
 
 
 

Eerst lekker wandelen en geniet daarna van muziek, lekker eten & drinken voor jong en oud midden in de prachtige natuur van Nationaal Park het Dwingelderveld.

“Ons motto is DOE OF JE THUIS BENT!”

De Wandeltochten

Voor de wandelliefhebbers

10, 15 & 19 kilometer

Doelgroep: Gezellige wandel en natuurliefhebbers!
Afstanden: 10, 15 & 19 kilometer

Starten
19 km: 9:00 tot 12:00 (was langer maar vanwege nattigheid iets ingekort)
15 km: 9:00 tot 13:30
10 km: 11:00 – 15:00

Volledig bepijlde routes door de bossen, over de heide en langs de vele vennetjes die het Nationaal Park Dwingelderveld en omgeving rijk is.

Voor de jeugd

Avonturentocht

Doelgroep: 6 – 12 jaar
Afstand: ca. 4 km
Start: elke 5 minuten tussen 12:00 en 16.00 uur

De avonturentocht is een verrassende speur/puzzeltocht voor kinderen. Tijdens de route draait alles om het vinden van de juiste letters en locaties! Weet jij onder andere de omgekeerde route, de klokken-route en de buizerd route te overwinnen? De winnaars gaan naar huis met een toffe prijs!

Je moet vooraf reserveren, per startblok (iedere 10 minuten) kunnen maximaal 15 personen starten!

Voor de kleine kids

Kindertocht

Doelgroep: Gezinnen met kids tot ca. 7 jaar • Afstand: ca. 3 kilometer • Start: van 12.30 tot 16.00 uur

Tijdens deze lente speurtocht rondom Kamp de Marke word je eerst met de tractor-tram weggebracht naar een plek ergens in het grote bos. Daarna moet je de lente plaatjes volgen en diverse opdrachtjes uitvoeren, om weer veilig terug te komen. Vlak voor het kamp ligt de schat van Taribush verstopt, als je deze vindt mag je een cadeautje uit de schatkist pakken. Deze tocht is ook goed te doen met een kinderwagen. Kinderen van 0 en 1 zijn gratis. Je moet vooraf reserveren, per startblok van 30 minuten kunnen maximaal 40 personen starten!

Feest op Taribsh Kamp de Marke

Vanaf de vroege morgen zit de sfeer erin!

Op Kamp De Marke zit de sfeer er al vanaf 9:00 uur goed in. Bij aankomst krijgt elke deelnemer een kopje koffie, thee of een ander drankje.

Broodje, pizza of iets anders lekkers

Vanaf 13:00 uur, als de eerste hongerige wandelaars terugkeren, zijn er ook een aantal eettentjes op het terrein aanwezig, zo kun je kiezen uit een heerlijk broodje hamburger, wat Indonesisch, een pizza en andere lekkere dingen. De kinderen kunnen zich vermaken met het bakken van hun eigen broodje boven een houtvuurtje.

Het feest op De Marke is helemaal compleet dankzij diverse artiesten die wij voor jullie in petto hebben. Zij zullen heerlijke live muziek spelen.

Live muziek

Muziek, eten en theater

Gedurende de hele middag is er op Taribush Kamp de Marke live muziek. Er zijn 2 podia: “De Kapschuur” en “de Oude Marke”. Wil je meedoen of komen optreden? Dat kan!

Meedoen/optreden?

Even een terugblik op de voorgaande lentefestivals!

Ook zin om deel te nemen? Schrijf je dan nu in!

Nu Boeken