Artiesten en vrijwilligers gezocht

Muzikanten, theatermensen, foodtrucks gezocht

Voor Taribush Wintertijd Festival
29 oktober 2022

Taribush Wintertijd Festival

Op zaterdag 29 oktober organiseren we het Taribush Wintertijd Festival. Een festival met live muziek, theater, natuurwandelingen, acts in de natuur, workshops lekker eten en drinken. In Nationaal park Dwingelderveld en op en rondom Taribush Kamp de Marke.

Doe je ook mee?

We hebben de hele dat live muziek en theater in het bos. De avond is onderdeel van de Nacht van de Nacht. Lijkt het je leuk om mee te doen als artiest aan deze dag? Meld je dan aan! We regelen eten en drinken, reiskosten en onkostenvergoeding en je kunt blijven overnachten op het kampement.

Ik wil me graag aanmelden als artiest, foodtruck, workshop voor Taribush Wintertijd op 29 oktober 2022

Taribush Festival

Taribush Festival is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief of educatief of vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

De Taribush Festivals zijn mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van de Taribush Festivals zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als vrijwilliger / artiest

  • Toegang tot het festival.
  • Gratis eten en drinken tijdens je verblijf bij Taribush.
  • Gratis overnachting als je je tentje of camper meeneemt, soms is er ook nog wel een bed over.

Lijkt het je leuk om ook eens als artiest, foodtruck, workshop of vrijwilliger deel te nemen aan een van onze festivals? laat het ons dan gerust weten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, of vul via de link hieronder je gegevens in, dan houden we je op de hoogte van komende evenementen en kun je dan altijd van je laten horen.