Artiesten en vrijwilligers

Taribush Festival

Taribush Festival is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief of educatief of vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

De Taribush Festivals zijn mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van de Taribush Festivals zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als vrijwilliger / artiest

  • Toegang tot het festival.
  • Gratis eten en drinken tijdens je verblijf bij Taribush.
  • Gratis overnachting als je je tentje of camper meeneemt, soms is er ook nog wel een bed over.

Artiesten gezocht voor Taribush Wintertijd festival

Taribush Wintertijd Festival

Op zaterdag 30 oktober organiseren we het Taribush Wintertijd Festival. Een festival dat overdag in het teken staat van lekker wandelen en genieten van de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Met onderweg theater en muziek.

Nacht van de Nacht

De avond staat in het teken van de Nacht van de Nacht. We hebben dan live muziek en theater in het donkere bos. Lijkt het je leuk om mee te doen als artiest aan deze dag? Dan horen we het graag. Je krijgt eten en onbeperkt drinken en je krijgt als gezelschap een reiskosten/onkosten vergoeding.

Een andere keer?

Is Taribush wintertijd niets voor jou, maar lijkt het je leuk om ook eens als artiest, foodtruck, workshop of vrijwilliger deel te nemen aan een van onze festivals? laat het ons dan gerust weten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van komende evenementen en kun je dan altijd van je laten horen.

Ben je nog enthousiast?

Mooi

…… dan denken we dat je een leuke tijd zult hebben bij Taribush. Je kan je aanmelden via de link hieronder.

Aanmelden maar ……….

Wil je eerst nog wat informatie voordat je het formulier invult, dan kun je het beste een mail sturen naar festival@tari.nl

Maar je kan je natuurlijk ook direct aanmelden.

Ik wil me graag aanmelden artiest, foodtruck, workshop voor Taribush Wintertijd