De keuken van het ongewenste dier

De keuken van het ongewenste dier

In actie op Kuna

  1. zaterdag 14:00–15:00 • Café de Guanaco - Ergens
  2. zaterdag 16:00–17:00 • Café de Guanaco - Ergens
  3. zondag 14:00–15:00 • Café de Guanaco - Ergens
  4. zondag 16:00–17:00 • Café de Guanaco - Ergens

Wat?

VerdiepingEten & Drinken

Voor wie?

Voor alle leeftijden

Informatie

De Keuken van het Ongewenst Dier maakt van plaagdieren heerlijke delicatessen, smakelijke snack en tussendoortjes. De Keuken van het Ongewenst dier zegt: ‘ Dieren die worden geschoten, kunnen worden opgegeten, anders is het zonde van hun dood én het vlees. Van de karkassen trekken ze bij de Kleinste Soepfabriek een bouillon. Van het vlees en de bouillon wordt bij Oma Bob’s een roux gemaakt en verwerkt deze tot de ganzen bitterballen en kroketjes.

De Keuken is een signaal keuken en een discussie keuken. Hoe zit dat met de vlees consumptie en productie? Worden er voor de boontjes van vegetariërs ook dieren gedood? Is het tijd voor een ‘geen dier voor gedood’ label?


Kom langs bij ons en stel je vraag of eet een verrukkelijke porti bitterbal met je vrienden.


De keuken zou de keuken niet zijn als we niet ook, in beperkte mate, een workshop kraai villen aanbieden. Je kunt reserveren voor zaterdag of zondag beperkt beschikbaar Reserveren vanaf vrijdag mogelijk.

 

Terug naar het overzicht