Programma

Taribush Wintertijd – 29 oktober 2022

Het programma is nagenoeg rond, er zullen nog een aantal acts op de website bijkomen. We werken momenteel aan het blokkenschema!

Het wordt een behoorlijk programma; wandelen, theater en veel live muziek. In totaal 4 podia! Wordt weer vet!

 • Muziek

  AbandA Latin music

  Een enthousiaste band met passie voor sfeervolle Zuid-Amerikaanse muziek. Al ruim twee jaar vormt het combo een hechte eenheid, waarvan de zangeres Thecla Sloot het muzikale middelpunt is. Bossa Nova; Cubaanse Son en Braziliaanse Swing behoren tot het repertoire.

  Lees meer…
 • Muziek

  Benno and the Blondies

  Chille akoestische covers zowel bekende als een paar mindere bekende nummers (beetje het zelfde als Soep van de Dag)

  Lees meer…
 • Muziek

  Bert to the Bone

  Bert to the Bone; vriend van Taribush. Bij alle feestjes is Bert erbij. Hij weet de mooiste klanken te halen uit zijn synthesiser.

  Lees meer…

  In actie

  1. zaterdag 09:00–12:00 • Buffel
 • Eten & Drinken

  Boerin Woertink

  Heerlijke lokale burgers van de enige echt Tari boerderij. Deze zijn te koop bij de Buffel!

  Lees meer…
 • Creatief

  Breien met Agnes

  De kern van duurzaamheid is liefde.
  Liefde voor jezelf, voor anderen en je leefomgeving.
  Dat kan alleen als je verbonden bent met elkaar.
  Dat is mijn missie met BreienMetAgnes:
  verbinden voor een duurzame wereld.
  Ik ben Agnes!

  Lees meer…
 • Theater

  Broadway in het Bos 2

  Broadway in het Bos 2 is een theatraal concert dat het publiek meeneemt naar de wereld van de musical. Verschillende musicals komen voorbij, zowel grote klassiekers als onbekende pareltjes. Ieder lied in deze voorstelling vertelt zijn eigen verhaal; dramatisch, meeslepend, vrolijk of hoopvol.

  Lees meer…
 • Muziek

  Chef Defect

  Chef Defect maakt van elke gelegenheid een festival party. Deze negenkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow. Zo kunnen we aan het einde van de avond nog even uit onze plaat gaan.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Happy & Honey

  ​Uiteraard is de Happy & Honey bar ook van de partij op het Taribush Festival. "Met onze multiculturele crew, een samba muziekje, gekleurde lampjes en een lekker hapje, creëeren we alvast een zomers sfeertje in de Lente." Happy & Honey zijn te vinden ergens op de rand van de weide.

  Lees meer…
 • Muziek

  Hidden Giants

  Hidden Giants is een Groningse ervaren indiepoprockband die al jaren eigen muziek uitbrengt, akoestisch en elektrisch in een mix van stijlen: denk Snow Patrol, Saybia, Radiohead en Robert Francis. Na diverse (digitale) singles en albums is het nu de hoogste tijd om de songs ook live op een podium te laten horen.

  Lees meer…
 • Muziek

  Jammen aan het kampvuur

  Het laatste uurtje van het festival genieten we met zijn allen van de donkere nacht. Zittend aan een kampvuur is er vast wel iemand die zijn gitaar erbij pakt!

  Lees meer…
 • Theater

  LaJuulz - Zeeziek

  LaJuulz is een muzikale maker en performer uit Zwolle. In haar werk probeert ze de juiste balans te vinden tussen theater en muziek en zorgt ze dat de muziek haar theatrale verhaal versterkt. Hierbij maakt ze theatrale Nederlandstalige teksten op elektronische beats en muziek.

  Lees meer…
 • Muziek

  Lara Boode & Gijs Kos

  Lara Boode & Gijs Kos maken muziek, ze spelen eigen liedjes en traditionals in een eigen jasje.

  Lees meer…
 • Muziek

  Mai Ki

  Mai Ki schrijft dromerige & poëtische songs met groovy riffs op haar akoestische gitaar. Ze geeft een stem aan het verlangen & gemis, de (on)schuld & liefde, de wind & kever, de maan & de rouw. Soms vergezeld met violiste, backing vocals, fluit of percussie.

  Lees meer…
 • Muziek

  May & June

  May & June is een singer-songwriterduo bestaande uit twee zussen en zingen tweestemmige harmonieuze nummers onder begeleiding van een gitaar.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Patrick's Mangerie

  Patricks Braai; een Ford F150 uit 1978 met een 100% op duurzaam hout gestookte ZuidAfrikaanse BRAAI.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Pizza

  Vrijwilligers van Taribush zijn aan het pizzabakken in de pizza-oven bij 'Gezellig'. Heb je zin in een pizza puntje kom gerust even buurten!

  Lees meer…
 • Muziek, Poëzie & Proza

  Romheen met lazona

  Romheenmetlazona is een jazzy muziek gezelschap dat woorden en muziek op unieke wijze in elkaar verweven heeft. Reeds eerder te zien op Taribush.

  Lees meer…
 • Muziek

  Roos & Sebastiaan

  Roos Galjaard & Sebastiaan Wiering - Concert. Een duo uit Groningen met samenzang, gitaar en cello, waarbij invloeden uit de folk, pop, jazz en wereldmuziek tot een bijzonder eigen stijl wordt gesmeed. Hun tweede plaat samen 'My Feet Travel Hope', kwam op 28 mei 2022 uit.

  Lees meer…
 • Muziek

  The immortal blackbirds

  Deze groep muzikanten neemt je mee het najaar in met een magische muzikale blend van poëtische blues en psychedelische folk. Stap in een hoopvol, sensueel en tijdloos avontuur langs dansende bomen, eenzame strijders, libellen en sirenes vermomd als vlinders. Muziek voor reizigers en bon vivants.

  Lees meer…
 • Eten & Drinken

  Toffe Koffie - De tofste koffie natuurlijk 😉

  Lekkere eerlijke koffie, espresso, cappuccino, thee en meer vanuit de welbekende retro caravan

  Lees meer…
 • Muziek

  Yellowfox

  Yellofox is een americana band rondom Marc Mosmans (gitaar/zang) en Jorieke de Vet (Celliste/mandoline/zang). De muziek van Yellofox kenmerkt zich door invloeden van de folk en americana, country en bluegrass uit de jaren en 70: poppy, verhalend, melancholisch, en vol energie en power.

  Lees meer…
 • Theater

  ZIJ ZEI: GOED GESTEMD

  Wij zijn ZIJ ZEI en wij maken interdisciplinair muziektheater. Vanuit ons zoet-rauwe perspectief beschrijven wij de wereld en vertellen wij verhalen over onszelf en over de ander. Met onze kleine beentjes schoppen we graag tegen van alles aan.

  Lees meer…