Deelnemen met Workshop of Activiteit

Algemene deelnemers voorwaarden Taribush Kuna

Taribush Kuna

Taribush Kuna is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief, educatief of spiritueel vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

Het Taribush Kuna festival is mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De totale organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Vier dagen genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van het Taribush Kuna festival zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als deelnemer?

  • Vier dagen toegang tot het festival.
  • Maximaal 100 euro reiskostenvergoeding per gezelschap.
  • Gratis eten en drinken tijdens de dagen dat je actief bent.
  • Gratis overnachten op de camping in je eigen tentje, camper of caravan.
  • 3 drinkbonnen per persoon per dag voor alcoholische versnaperingen.

Aanvullende voorwaarden Workshops / Activiteiten

Taribush Kuna levert plezier en blijheid op!

Indien je graag wilt deelnemen aan het festival ontvang je geen vergoeding voor het delen van je passie. Je mag mensen wel uitnodigen tot een vrijwillige bijdrage (geef wat je het waard vindt). Promotie van je producten of diensten (workshops buiten Taribush Kuna, boek, cd, etc.) mag natuurlijk, maar hou het bescheiden. Je activiteit staat primair!

Onkostenvergoeding

Wanneer je een creatieve workshop geeft waarbij materialen gebruikt worden kun je een vergoeding vragen aan de bezoeker in de vorm van kindertari’s of muntjes. Dit is alleen bedoelt om de materiaalkosten te dekken. Voorwaarde is dat de deelnemers van een workshop hiervoor iets concreets mee naar huis kunnen nemen.

Kinderen betalen met kindertari’s, volwassenen betalen met muntjes. De waarde van een kindertari is 50 cent, de waarde van een muntje is 2,50 euro. Kinderen betalen per workshop niet meer dan 5 kindertari’s.
Wanneer je van plan bent om een vergoeding te gaan vragen voor je workshop overleg je dit van tevoren met je contactpersoon van Taribush Kuna.

Wat zoeken we?

Op het Taribush Kuna Festival zijn een aantal locaties waar de workshops plaatsvinden, per locatie hebben we plek voor zo’n 5 tot 10 deelnemende partijen. We geven er grote voorkeur aan dat je alle dagen dat het festival plaatsvindt, aanwezig bent.

  • Bedrijvigheid – Dit is een plek voor verschillende creatieve workshops
  • Zin en Zen – Een plek ver van de drukte voor verdieping en ontspanning
  • Bushalte – Dit is een vertrekplaats voor excursies, wandelingen en meer
  • Workshops divers – Verdeeld over het festivalterrein worden workshops verzorgd, zowel actieve, muzikale als artistieke workshops.

Ben je nog enthousiast?

Mooi

…… dan denken we dat je een leuke tijd zult hebben op Taribush Kuna. Je kan je aanmelden middels via het aanmeldformulier hieronder.

Wanneer kan je je aanmelden?

Jaarlijks starten we in november met de nieuwe aanmeldingen. Eind januari of begin februari hakken we de knoop door welke workshops en activiteiten de  komende Taribush Kuna editie mogen komen. De keus wordt gemaakt op basis van diversiteit en beschikbaarheid. Heb je vragen, dan mag je ons altijd even een berichtje sturen.

Minimaal eens per paar maand bekijken we de nieuwe binnengekomen aanmeldingen, wordt daarom niet ongeduldig als het even duurt voor je reactie krijgt. Maar binnen een maand krijg je sowieso een berichtje.

Groetjes Astrid
workshop@tari.nl

Klik hier om je aan te melden

Terug naar de artiestenpagina