Deelnemen als vrijwilliger?

Algemene deelnemers voorwaarden Taribush Kuna

Taribush Kuna

Taribush Kuna is een plek waar mensen met passie samenkomen. Iedereen die deelneemt vindt het leuk om op artistiek, creatief, educatief of spiritueel vlak iets met een ander te delen.

De ligging in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld levert een enorme bijdrage aan de leuke sfeer.

Enthousiaste mensen

Het Taribush Kuna festival is mogelijk door de vrijwillige inzet van veel enthousiaste mensen. De totale organisatie en alle deelnemers doen dit omdat ze het gaaf vinden om met elkaar een geweldig feest neer te zetten. Vier dagen genieten, ontdekken, spelen en beleven. Deelnemers van het Taribush Kuna festival zijn mensen die hun passie graag willen overbrengen en delen.

 Wat krijg je als vrijwilliger?

  • Vier dagen toegang tot het festival.
  • Gratis eten en drinken tijdens de dagen dat je actief bent.
  • Gratis overnachten op de camping in je eigen tentje, camper of caravan.
  • 3 drinkbonnen per persoon per dag voor alcoholische versnaperingen.

Aanvullende voorwaarden voor vrijwilligers

Vrijwilliger zijn op Taribush Kuna Festival

Zonder vrijwilligers is er geen Taribush Kuna Festival. Sterker nog, alle mensen die aan het festival meewerken, doen dat onbetaald. Ook als ze er het hele jaar mee bezig zijn! Tijdens het festival zelf zijn er heel veel vrijwilligers die bijvoorbeeld helpen met opbouwen en afbreken, bardiensten draaien, de technische dienst bemannen of achter de infobalie staan. Lijkt het je leuk om mee te helpen dan horen we graag van je.

Hele week

Je kan er ook voor kiezen om de hele week te helpen. Exacte data volgt z.s.m.

Waarom vrijwilliger zijn?

Vrijwilliger zijn tijdens het Kuna Festival doe je grotendeels voor de unieke sfeer die er rondom het festival hangt. Samen met alle andere vrijwilligers en artiesten maak je onderdeel uit van een sterke en gezellige menigte enthousiastelingen.

Als vrijwilliger heb je onbeperkt toegang tot de Participatie. Dit is het terrein waar vrijwilligers en artiesten kunnen ontbijten, lunchen en dineren. En tussendoor worden hier lekkere hapjes geserveerd. Ook krijgt iedere vrijwilliger bonnen waarmee je op het terrein drinken kunt halen.

Indien je wilt blijven slapen is dat mogelijk. Op het Kuna-veld op buurcamping De Meistershof is je tentje meer dan welkom!

Ben je nog enthousiast?

Mooi

…… dan denken we dat je een leuke tijd zult hebben op Taribush Kuna. Je kan je aanmelden via de link hieronder.

Aanmelden maar ……….

Wil je eerst nog wat informatie voordat je het formulier invult, dan kun je het beste een mail sturen naar vrijwilligers@tari.nl

Maar je kan je natuurlijk ook direct aanmelden.

Ik wil me graag aanmelden als vrijwilliger voor Taribush Kuna

Terug naar de artiestenpagina